Alla inlägg under januari 2012

Av Hanny - 22 januari 2012 22:50

Jag har haft en underbar helg, verkligen underbar. Att inte vara ensam gör mig glad, och när det är två av mina bästa vänner som kommer, så kan det typ inte bli bättre. 


När vi vaknade igår var vi inte sugna på någonting, men efter några timmars slappande, tog vi en promenad till stan och åt på Jensen's. Sedan gick vi spontant på Lejonkungen 3D på bio. Det kan varit världens bästa film, och även om jag sett den innan hundra gånger, så var det lika fint denna gången. Tårarna rann som floder när Mufasa dog. Åh.


På kvällen drog vi efter långt fixande till Slivers, och en kvälls dimma, där jag spenderade månadens sista kronor.

Idag drog tjejerna hem vid ett, och jag fick känslan jag alltid får när vänner åker hem - ensamhet. Och frågan, "vad gör jag här egentligen?"


Jag mår så otroligt bra egentligen, men när jag får denna här känslan (jag fått när vännerna lämnat) då tänker jag så himla mycket, på frågor jag inte kan svara på.


De flesta av mina allra bästa vänner är kvar i Göteborg, och på något sätt så känns det som jag glider ifrån alla när jag inte är i deras "vardag", och när jag berättade att jag ville plugga kvar i Jönköping till hösten, och eventuellt i tre år till, så tycker alla det är en dålig idé, och varför kan jag inte plugga i Göteborg? Bor jag tre och ett halvt år i Jönköping så kommer min vänkrets vara helt annorlunda från den jag har nu. Och jag vet inte om jag gillar det.


Jönköping känns redan överskådligt, och jag har träffat flera jag känner igen på krogen flera gånger. Kommer jag inte tröttna, om jag känner igen folk efter två veckor? 


I Göteborg är jag någon, där vet folk vem jag är. Här är jag än så länge bara en nolla, som lever runt när jag har vänner på besök varje helg. Om två dagar börjar skolan, men jag är så fruktansvärt nervös. Det är utanför min comfort-zone, och det brukar jag tycka är kul, älskar att lära känna nya människor. Men när jag börjar på noll känns det bara jobbigt.


Under denna helgen har jag även tänkt mycket, på vissa lite mer. Saker jag hade lovat mig själv att inte tänka på. Som jag inte tänkt på, på över en vecka, och mått bra. Saker som så fort jag tänker på det, så blir jag tusen gånger svagare. Saker som försämrar allt i Jönköping.


Nej, det är sent nu, och jag skriver bara för att jag inte orkar berätta för någon. Nu ska jag gå och lägga mig, och sedan vakna upp imån, och känna mig tusen gånger starkare. Godnatt.


H

Av Hanny - 21 januari 2012 13:30

Godmorgon!

Vaknade segare än någonsin, men det kändes skönt att ha mina fina vänner här. Kvällen igår blev kanske inte lika awesome som vi hade tänkt oss, men det var kul att komma ut! Vi var på Bongo, och nej, jag gillar inte det stället. Litet och trångt. Men vi tre hade det kul iaf.


Nu idag ska vi ut på promenad och äta något i stan, sedan förbereda inför kvällens festerier. Börjar verkligen bli en äkta student.


KÄRLEK

H


    




Mornin'   


 

Av Hanny - 20 januari 2012 15:17

Gårdagen var verkligen sjukt rolig. Även om jag hade sovit lite, och var seg, så blev jag så glad när Elin kom! Vi var ute och åt, och åkte sen hem och myste. Kvällen spenderades på Pipes, bland liveband och dovt ljus. Taxiresan hem var minst sagt rolig, haha. Sedan gjorde vi finmiddag kl. tre på natten, sjukt nice.


Idag vaknade vi segare än någonsin, men nu börjar vi vakna till. Jag har städat lägenheten lite, och snart kommer Anna Boberg med bussen, och vi ska ha en uuunderbar helg! Åh, glad tjej!


Dagens puss går till Emma Eliasson, som jag verkligen saknar.


KÄRLEK 

H

(här är lite bildz från igår)


   


Såhär mår vi idag

 


Av Hanny - 19 januari 2012 13:17

Åh underbara studentliv. 

Hade verkligen kul igår! Jag och Frida gick och hämtade Sofia och sedan drog vi på en typ hemmafest/häng-grej vid Centrum. Sedan promenerade vi till Akademin, och var där all night long. Mycket bättre än jag trodde, trots att många hade sina sjukt fula overaller.. Det var så kul att träffa nytt folk, har längtat efter det. 


Nu ska jag skynda mig, för snart ska jag in till stan och möta upp min älskade Elin Persmo, som ska sova här till lördag! Can't wait!


PUSS

Av Hanny - 18 januari 2012 18:27

När jag vaknade i morse såg jag framför mig en lugn dag, och ingen träning (eftersom jag tränat tre dagar i rad). Men jag hade till minnes att jag hade bokat ett pass vid tre, så när jag vaknade vid tjugo över elva loggade jag in och skulle avboka. Då ser jag att jag bokat ett spinning medel vid tolv (!) och man kan inte avboka när det är mindre än en timma kvar, och bussen skulle gå om tio minuter. Så jag springer och gör smoothie samtidigt som jag typ borstar tänderna, och vaknar minst till när jag kör världens jobbigaste spinningpass. Jaja, imån ska jag vila!


Jag fick också idag nätt och jämt ett kår-pass som gäller i veckan, och ville så gärna gå ut. TILL SLUT (efter mycet om och men, och bedjande) ville Frida följa med ut, så snart ska jag springa till bussen för att åka de fjuttiga hållplatserna till henne (och min nya lägenhet)! Jag hoppas på en sjukt kul utgång på Kåren och att jag förhoppningsvis lär känna någon liten mer människa! 


Nu ska en sjuuuukt partysugen tjej ut och ränna i Jönköping! PUSS 

H

 

N.Y

Av Hanny - 17 januari 2012 19:02

Mamma ringde just och berättade att jag får följa med TILL NEWYOOOORK! Vi ska vara i Phillie (Phiadelphia (?)) och vara med på Elins graduation och sen ska vi åka till New York! JAAAA! Made my day, kunde inte varit lyckligare. Även om jag redan varit där, finns det så mycket att see! 


Kunde inte varit lyckligare

   

Av Hanny - 17 januari 2012 13:54

God strålande dag! 

Efter fått min vanliga tiotimmarssömn, så begav jag mig än en gång till Friskis för att gå på mitt favoritpass - Step (med min favoritledare). När man nu börjar kunna stegen så känns det som det blir tio gånger jobbigare, eftersom man då kan fokusera på att ta ut stegen, och kämpa hårdare. Så när jag kom hem orkade jag knappt duscha, lade mig bara i sängen. Men nu har jag duschat, ätit min underbara soppa och ska snart kolla på lite amerikanska romantiska filmer. 


Jag tror stenhårt på att romantiska filmer förstör ens kärleksliv, det gör det för mig i vilket fall. Jag har en bild om hur det precis ska vara, precis som på film, och tröttnar om det inte blir så. Dock var det väldigt nära sist.


Igår beställde jag hem lite nya nagelprodukter, jag ska bannemig bli bra på akrylnaglar! Att det ska vara så svårt.. Så om nån vecka dimper (?) en elektrisk nagelfil, lite rosa akrylpulver och en ny pensel ner i min brevlåda.


Känns konstigt att jag inte känner mig ensam, eller har tråkigt här. Har bott här i två veckor imån, känns lång tid. Känner redan att Jönköping är här jag kallar hemma. Göteborg, och Sävedalen är mer hemma-hemma. Allt här har verkligen gått som jag hade drömt om. Mål jag har uppnått hittills:

- Börjat träna på Friskis 

- Lärt mig göra god och nyttig mat

- Hittat lägenhet efter dessa två månader

- Varit på date

- Upplevt (lite) av Jönköpings uteliv

- Sökt jobb

- Blivit ordningsam

- Blivit tusen gånger starkare.


Känner mig verkligen tusen gånger starkare för varje dag som går här. Jönköping är min oas. 

Gillar orden "tusen gånger starkare". För mig betyder inte det att man är starkast i världen, att man är bättre än någon annan, eller att man aldrig har varit starkare mentalt. För mig är det ett tecken på att man är starkare än igår, eller bara för en stund sedan. Att man har tagit sig upp för ett trappsteg, som den dagen kändes tung. Det har hjälpt mig mycket, eftersom jag själv vet att man inte blir stark och mår bra på en dag. Därför älskar jag att säga det, och idag känner jag mig tusen gånger starkare än igår.


All kärlek

H

Av Hanny - 16 januari 2012 19:15

God kveeeell.

Denna dag kan sammanfattas i Ulrik Munters urtöntiga, men ack så söta "En vanlig dag". 

Det har varit en väldigt fin dag, fort har den gått. Det är sjukt hur fort dagarna går, trots att jag knappt träffar någon, och skolan inte har börjat. Men idag har jag i alla fall sökt jobb på Coop. Butikschefen var faktiskt ute och pratade med mig, vilket inte brukar hända, så det känns (pytte)lite hoppfullt. Skulle vara skönt att bara jobba en dag i veckan i alla fall.


Sedan har jag varit på Högskolan, riktigt fräsch faktiskt, och större än jag trodde. Jag tog ett töntigt kort till HJ-kortet, så nu har jag ett studentkort! Vet inte riktigt vad jag ska med det till, men jag fick studentrabatt på bussen i alla fall, hehe.


Nu ikväll har jag varit på mitt livs första Aerobics-pass. Det var som step utan bräda, alltså inte lika kul. Men det var faktiskt roligare än jag trodde, trots att ledaren var överenergisk och jobbig. Funderar på om jag orkar med ett Step-pass imån vid lunch, eller om jag kommer vara utslagen efter idag, vi får se!


Idag ringde det för första gången på dörren. Eftersom jag inte känner någon här (...) så blev jag svinrädd! Smög ut och tittade genom kikhålet. Och det var en (snygg) postkille som kom med paket! Och ÄNTLIGEN fick jag min älskade OnePiece (jag har varit utan den i sex dagar okej, men det har inte varit lätt). Jag reklamerade ju den förra veckan och beställde en ny. Hoppas inte denna går sönder.


Nu sitter jag här i min älskade OnePiece, och äter en otroligt god egengjord champinion/korv/kidneybön-soppa, mums! Ikväll ska jag förhoppningsvis Skypea med min älskade syster, och titta på min nya favoritserie Once Upon a Time. Grymt bra, se den!


All kärlek, från en lycklig tjej.

"Det är en vanlig dag, men jag har det bra idaaaag"

Hanny


 

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards