Alla inlägg den 17 januari 2012

N.Y

Av Hanny - 17 januari 2012 19:02

Mamma ringde just och berättade att jag får följa med TILL NEWYOOOORK! Vi ska vara i Phillie (Phiadelphia (?)) och vara med på Elins graduation och sen ska vi åka till New York! JAAAA! Made my day, kunde inte varit lyckligare. Även om jag redan varit där, finns det så mycket att see! 


Kunde inte varit lyckligare

   

Av Hanny - 17 januari 2012 13:54

God strålande dag! 

Efter fått min vanliga tiotimmarssömn, så begav jag mig än en gång till Friskis för att gå på mitt favoritpass - Step (med min favoritledare). När man nu börjar kunna stegen så känns det som det blir tio gånger jobbigare, eftersom man då kan fokusera på att ta ut stegen, och kämpa hårdare. Så när jag kom hem orkade jag knappt duscha, lade mig bara i sängen. Men nu har jag duschat, ätit min underbara soppa och ska snart kolla på lite amerikanska romantiska filmer. 


Jag tror stenhårt på att romantiska filmer förstör ens kärleksliv, det gör det för mig i vilket fall. Jag har en bild om hur det precis ska vara, precis som på film, och tröttnar om det inte blir så. Dock var det väldigt nära sist.


Igår beställde jag hem lite nya nagelprodukter, jag ska bannemig bli bra på akrylnaglar! Att det ska vara så svårt.. Så om nån vecka dimper (?) en elektrisk nagelfil, lite rosa akrylpulver och en ny pensel ner i min brevlåda.


Känns konstigt att jag inte känner mig ensam, eller har tråkigt här. Har bott här i två veckor imån, känns lång tid. Känner redan att Jönköping är här jag kallar hemma. Göteborg, och Sävedalen är mer hemma-hemma. Allt här har verkligen gått som jag hade drömt om. Mål jag har uppnått hittills:

- Börjat träna på Friskis 

- Lärt mig göra god och nyttig mat

- Hittat lägenhet efter dessa två månader

- Varit på date

- Upplevt (lite) av Jönköpings uteliv

- Sökt jobb

- Blivit ordningsam

- Blivit tusen gånger starkare.


Känner mig verkligen tusen gånger starkare för varje dag som går här. Jönköping är min oas. 

Gillar orden "tusen gånger starkare". För mig betyder inte det att man är starkast i världen, att man är bättre än någon annan, eller att man aldrig har varit starkare mentalt. För mig är det ett tecken på att man är starkare än igår, eller bara för en stund sedan. Att man har tagit sig upp för ett trappsteg, som den dagen kändes tung. Det har hjälpt mig mycket, eftersom jag själv vet att man inte blir stark och mår bra på en dag. Därför älskar jag att säga det, och idag känner jag mig tusen gånger starkare än igår.


All kärlek

H

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards