Alla inlägg den 16 januari 2012

Av Hanny - 16 januari 2012 19:15

God kveeeell.

Denna dag kan sammanfattas i Ulrik Munters urtöntiga, men ack så söta "En vanlig dag". 

Det har varit en väldigt fin dag, fort har den gått. Det är sjukt hur fort dagarna går, trots att jag knappt träffar någon, och skolan inte har börjat. Men idag har jag i alla fall sökt jobb på Coop. Butikschefen var faktiskt ute och pratade med mig, vilket inte brukar hända, så det känns (pytte)lite hoppfullt. Skulle vara skönt att bara jobba en dag i veckan i alla fall.


Sedan har jag varit på Högskolan, riktigt fräsch faktiskt, och större än jag trodde. Jag tog ett töntigt kort till HJ-kortet, så nu har jag ett studentkort! Vet inte riktigt vad jag ska med det till, men jag fick studentrabatt på bussen i alla fall, hehe.


Nu ikväll har jag varit på mitt livs första Aerobics-pass. Det var som step utan bräda, alltså inte lika kul. Men det var faktiskt roligare än jag trodde, trots att ledaren var överenergisk och jobbig. Funderar på om jag orkar med ett Step-pass imån vid lunch, eller om jag kommer vara utslagen efter idag, vi får se!


Idag ringde det för första gången på dörren. Eftersom jag inte känner någon här (...) så blev jag svinrädd! Smög ut och tittade genom kikhålet. Och det var en (snygg) postkille som kom med paket! Och ÄNTLIGEN fick jag min älskade OnePiece (jag har varit utan den i sex dagar okej, men det har inte varit lätt). Jag reklamerade ju den förra veckan och beställde en ny. Hoppas inte denna går sönder.


Nu sitter jag här i min älskade OnePiece, och äter en otroligt god egengjord champinion/korv/kidneybön-soppa, mums! Ikväll ska jag förhoppningsvis Skypea med min älskade syster, och titta på min nya favoritserie Once Upon a Time. Grymt bra, se den!


All kärlek, från en lycklig tjej.

"Det är en vanlig dag, men jag har det bra idaaaag"

Hanny


 

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards